Despre noi

Agentia noastra si-a inceput activitatea in domeniul serviciilor de divertisment in anul 2005, oferind programe specifice in cadrul diverselor evenimente organizate pe perioada sarbatorilor de iarna, de catre companii, centre comerciale, institutii publice. La scurt timp am devenit prima agentie organizatoare de petreceri pentru copii din Prahova, odata cu deschiderea primului loc de joaca privat din judet, respectiv Winiland din Winmarkt Center Ploiesti- anul 2006
Incepand cu anul 2010 am diversificat serviciile, realizand si un program cu Ursitoare pentru botez, intr-o forma autentica, avand diverse elemente unice de scenografie si coregrafie. In permanenta trupa a fost formata in mare majoritate din persoane provenite din mediul artistic-educational (actori, studente la teatru, absolvente de cursuri de actorie s.a.)

Servicii suplimentare

care pot contribui la formarea de pachete atractive alaturi de mult asteptatele ursitoare

Inchiriere Mascote primire invitati

Mickey & Minnie Mouse fac senzatie prin simpla aparitie la orice gen de eveniment, fie ca este aniversare,botez sau alta festivitate. Un mod inedit de a primi invitatii cu doua personaje celebre ce se vor regasi cu siguranta si in albumul foto. Prezenta 50 minute - poze aici. .

Animatie copii

Pentru copiii invitatilor la botezuri, taieri de mot si nunti,  va oferim animatori, personaje de poveste cu programe de animatie diverse care pot contine jocuri, pictura pe fata, modelaj de baloane sau chiar teatru de papusi. In acest fel parintii vor putea sa se bucure de petrecerea la care au fost invitati avand siguranta ca si copiii la randul lor sunt distrati si antrenati de personalul nostru specializat in aceste activitati. Puteti alege oricare din personajele noastre. Echipa petrecerilor reusite va asteapta aici.

Kids Corner

Un serviciu recomandat atunci cand printre participantii la un eveniment sunt si copii, in special din grupe mici de varsta. Pentru ei putem amenaja un spatiu pentru a-i preocupa cu activitati statice (desenat,colorat,construit s.a). O persoana specializata se va ocupa de indrumarea si supravegherea lor, pe o durata de cel putin trei ore..

Decoratiuni cu baloane

Decoratiunile cu baloane sunt un cadou minunat pentru multe ocazii speciale: zile de nastere, botezuri, nunti, diverse aniversari.
Nu trebuie subestimat potentialul aranjamentelor cu baloane deoarece acestea pot transforma orice camera sau sala intr-un loc distractiv perfect pentru petrecere.De aceea va recomandam decoratiunile cu baloane latex sau folie metalizata, divers imprimate.

Sonorizare

Indiferent de locatia unde se desfasoara petrecerea, un DJ cu experienta, alaturi de o impresionanta colectie de melodii poate impaca toate gusturile prin imbinarea subtila a diferitelor ritmuri muzicale. De asemenea, atmosfera este intregita printr-o sonorizare adecvata, adaptata volumului salii si solicitariilor clientului..

Intrucat Petrecerea de Botez este un eveniment special,trebuie sa alegeti cu atentie prestatorii de servicii astfel incat sa aveti un Eveniment Reusit.Daca sunteti in cautarea unui Program cu Ursitoare,vizati urmatoarele aspecte:
-trupa este inregistrata sub o forma juridica
-trupa sau agentia care ofera acest serviciu nu are doar sediu formal sau fictiv.Stabiliti o intalnire la punctul de lucru.
-cereti detalii despre experienta trupei chiar si pregatirea celor ce o alcatuiesc(doar cateva trupe din Ploiesti au in componenta persoane provenite din mediul artistic)
-cereti detalii despre program:mod de desfasurare,durata,tarif
Daca ne-ati ales,ne bucuram si promitem o prestatie de exceptie.

This text will be replaced by the flash music player.